Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το argaleios.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας όπου μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Εθνική Τράπεζα

Τραπεζικός λογαριασμός:

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού :
IBAN: GR3001104890000048920722468
SWIFT: ETHNGRAA
Δικαιούχος: ΣΗΦΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Το ποσό που εισπράττεται στους λογαριασμούς του argaleios.gr e-shop θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και το επώνυμο στη πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πληρωμή μέσω PayPal

Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα argaleios.gr δέχεται πληρωμές μέσω PayPal στο

Πληρωμή με Αντικαταβολή (Μόνο για την Ελλάδα)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 3,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ ενώ για άνω των 60 το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν. H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ.